Praktijk de Raaf

Welkom

Welkom op de website van Praktijk De Raaf!

 

De praktijk is gevestigd midden in het centrum van Nootdorp pal naast de winkelpromenade . De praktijk heeft aan de voorzijde 2 privé- parkeerplaatsen voor bezoekers van de praktijk.  De behandelruimte is ook toegankelijk voor mindervaliden. Een aangepast toilet is ook aanwezig.

Naast fysiotherapie bieden wij o.a. de mogelijkheid voor manuele therapie, revalidatietherapie en fysiotherapie aan huis. Wanneer patiënten net thuis zijn van een ingreep, slecht ter been zijn of door een trauma niet mobiel zijn is dit een uitkomst. Heeft u een kneuzing van de pols, rugpijn, een blessure na het sporten, last van duizelingen of andere klachten van fysieke aard? Graag overleggen wij met u wat de beste behandelopties voor u zijn!

In een prettige “dorpse” sfeer werken wij volgens de laatste wetenschappelijke methoden, aangevuld met onze praktijkervaringen. Door scholing en training houden wij ons op de hoogte op welke manier wij u zo snel en goed mogelijk kunnen helpen.

Praktijk De Raaf heeft met alle zorgverzekeraars zogenaamde zorgcontracten afgesloten. Dit voorkomt voor u een hoop geregel. Wij handelen de facturatie direct af met uw verzekeraar indien u een passend zorgpakket heeft. Ook dat kijken wij voor u na, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mocht u interesse hebben in meer informatie of wilt u een afspraak maken? Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Praktijk de Raaf is lid van de KNGF, CKR en NvOMT. Voorwaarden en tarieven 2023 zijn van toepassing.