Praktijk de Raaf

Welkom

Welkom op de website van Praktijk De Raaf!

Onze praktijk is gevestigd midden in het oude centrum van Nootdorp. Waar onze collega’s Michiel en Tineke als eersten fysiotherapie in het dorp verrichten zijn nu Henri de Raaf en Miranda Groenewegen hard aan de slag om verbetering aan te brengen in uw gezondheidssituatie. Onze “vaste” waarneemster Petra Abbring is daarnaast een zeer prettige en professionele aanvulling.

Naast fysiotherapie bieden wij o.a. de mogelijkheid voor manuele therapie, bekkenbodem therapie (ook voor kinderen!), fysiotherapie aan huis en revalidatie/hersteltherapie. Heeft u een kneuzing van de pols, rugpijn, een blessure na het sporten, last van duizelingen of andere klachten van fysieke aard? Graag overleggen wij met u wat de beste behandelopties voor u zijn!

In een prettige “dorpse” sfeer werken wij volgens de laatste wetenschappelijke methoden, aangevuld met onze praktijkervaringen. Door scholing en training houden wij ons op de hoogte op welke manier wij u zo snel en goed mogelijk kunnen helpen.

Praktijk De Raaf heeft met alle zorgverzekeraars zogenaamde zorgcontracten afgesloten. Dit voorkomt voor u een hoop geregel. Wij handelen de facturatie direct af met uw verzekeraar indien u een passend zorgpakket heeft. Ook dat kijken wij voor u na, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mocht u interesse hebben in meer informatie of wilt u een afspraak maken? Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Praktijk de Raaf is lid van de KNGF, CKR en NvOMT. Voorwaarden en tarieven 2017 zijn van toepassing.